Találd meg önmagad, élvezd az élet minden pillanatát!

Készülj fel egy varázslatos felfedezőútra Bali szigetére, Horváth Ildikó, a tapasztalt nemzetközi facilitátor vezetésével.

Ez a 12 napos kaland egy személyre szabott utazás lesz számodra, amely során mélyrehatóan megismerheted Bali kultúráját, természeti csodáit és spirituális értékeit. Ez az út nem csak egy hétköznapi kikapcsolódás. Ez egy utazás önmagad felé, ahol Ildikó vezetésével feltárulnak Bali rejtett titkai. Lépj be a zöldellő rizsföldek világába, pihenj meg a gyönyörű türkizkék tengerpartokon, és merülj el a helyi kultúra gazdagságában. A napjaid változatosak lesznek: Balinak a templomaitól a festői piacokig terjedő színes kulturális örökségét fedezed fel. Hintázhatsz a rizsteraszok felett, felfedzheted az egyedülálló, hihetetlen színes és gazdag tengeri élővilágot.

Ez a különleges lehetőség arra vár, hogy Te is részese légy Bali lenyűgöző világának.

Tarts Ildikóval, és tapasztald meg a sziget varázsát, miközben új barátságokat kötsz és mélyebb önismeretre teszel szert. Ez az utazás garantáltan maradandó élményt nyújt számodra.

Bali csoportos utazás 2024. október 21-november 04./12 éjszaka
 
Menetrend: (indulás/érkezés helyi idő szerint)

október 21.       Budapest-Dubai             16.00-23.20
október 22.       Dubai-Denpasar            03.25-16.30
november 04.   Denpasar-Dubai            00.05-05.05
november 04.   Dubai-Budapest            10.30-14.25
 
Program:
okt. 22. - 1.nap: Érkezés Balira a délutáni órákban, transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába.
Szálloda: Ananda Ubud****

okt. 23. - 2.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése. Majomerdő, kézműves piac, éttermek, üzletek.

okt. 24. - 3.nap: Fakultatív programlehetőség: Rafting az Ayung folyón és elefánt szafari. A programok külön-külön (csak rafting 65USD/fő, csak elefánt szafari 90USD/fő) és kombinációként (rafting + elefánt szafari 135USD/fő) is foglalhatók. A program transzfert és ebédet tartalmaz.

okt. 25. - 4.nap: Pihenés Ubudban. Fakultatív programként egy igazi csajos programot ajánlunk, ahol minden hölgy királynőnek érezheti magát. The Real Bali Swing, egy Insta fotós hely, ahol hintázni lehet a rizsteraszok felett az általad kiválasztott ruhában. Ruhabérlés, 9 helyszín a fotózásra, fotós és ebéd 650.000IDR/fő + transzfer (kb.20.000 Ft/fő)
A nap zárásaként ősi gyógyító hangfürdő, meditáció Ubud egyik legkülönlegesebb helyszínén a Pyramids of Chi-ben. A hangfürdő 300.000IDR/fő plusz transzfer. (kb.10.000 Ft/fő)

okt. 26. -  5.nap: Kelet-Bali program:
Reggeli után elindulunk Tukad Capung érintésével a Taman Ujung vízi palotához és a nem messze tőle található Tirta Gangga királyi fürdőhöz. A tengerpart felé pedig megállunk a Goa lawah-denevér templomnál és megismerhetjük a só készítést. Késő este érkezés a szállodába.

okt. 27. - 6.nap: Pihenés Ubudban
Fakultatív programlehetőség: Ezüstékszer készítő workshop egy helyi kézműves műhelyben, majd Cretya Ubud meglátogatása, ahol a rizsteraszokra nyíló kilátású medencékben úszkálhatsz.  Ár: ezüst workshop 450.000IDR/fő-től, Cretya belépő 50.000IDR/fő-től + transzfer (összesen kb.14.000 Ft/fő)

okt. 28. - 7.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése.

okt. 29. - 8.nap: Reggeli után indul a túra. Az egész napos program során megnézzük a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur-vulkánhoz és Batur-tóhoz, meglátogatunk egy növény- és fűszerkertet, ahol számos növénnyel, gyümölccsel találkozhatunk, amiket a mindennapokban kóstoltunk már, de a származásáról, termesztéséről mit sem tudunk. Itt lehetőség van a híres cibet macska kávé megkóstolására (kopi luwak). Ezután megnézzük a Gunung Kawi Sebatu hindu templomot, amit főleg megtisztuló szertartások alkalmával keresnek fel a balinézek. Ezen a túrán lehetőség van megtekinteni a helyi kézműveseket, a híres Balinéz festőművészeket, fafaragókat. Késő este érkezés a tengerpartra.
Szálloda: Nusa Dua Beach Hotel*****

okt. 30. - 9.nap: Pihenés a tengerparton.

okt. 31. - 10.nap: Pihenés a tengerparton. Este lehetőség van a híres Savaya Bárba ellátogatni illetve Uluwatun megnézni a hatalmas Garuda Wisnu Kencana Cultur Park szobrát. A bárba a belépőjegy kb. 150.000IDR + transzfer és a park belépő (összesen kb.6.000 Ft/fő)

nov. 01. - 11.nap: Észak- Bali program:
A csodás Észak-Bali kirándulás alkalmával a Tanah Lot szikla templomhoz látogatunk, majd részt veszünk egy balinéz megtisztulási ceremónián, azaz Melukat-on. A szertartás során egy helyi pap vezetésével a test, elme és szellem megtisztulása a cél. A lelki és testi felfrissülés a világörökség részévé nyilvánított Jatiluwih rizsteraszok közelében található szent forrásoknál zajlik. Megtisztuló fürdő belépőjegy ebéddel: 400.000IDR/fő (kb. 10.000 Ft/fő)

nov. 02. - 12.nap: Pihenés a tengerparton

nov. 03. - 13.nap: Pihenés a tengerparton, esti órákban transzfer a repülőtérre, utazás haza.

Program részvételi díja: 990.000 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:
  • nemzetközi repülőjegy Emirates járattal repülőtéri illetékek
  • feladott poggyász
  • 12 éj szállás reggelivel
  • Transzferek repülőtér-Ubud-tengerpart-repülőtér útvonalon
  • Észak,- Közép,- és Kelet-Bali programok, 2 alkalommal ebéddel, belépőjegyekkel
  • adók és illetékek
  • magyar idegenvezetés, magyar csoportkísérővel
  • online vámnyilatkozat: https://ecd.beacukai.go.id/

Részvételi díj nem tartalmazza:
Figyelem: A program változtatás jogát fenntartjuk! A fakultatív programok árai változhatnak.

Érdeklődés és foglalás: info@balionline.hu +36306034272

Jelentkezés és további információ:
Horváth Ildikó
ildi@tudatosjelen.hu
0036307570426

Analit utazási iroda, Szintai Zsuzsa:
info@balionline.hu
0036306034272
www.balionline.hu