Bemutatkozás

Kedves utasunk, törzsutasunk, kedves leendő utasunk ill. ha csak érdeklődik az Indonéz szigetvilág iránt, köszöntjük oldalunkon!
Egyedi utazások, személyre szabva, az Ön igényei szerint! Ezt kínáljuk Mi!
Egy Bali nyaralás biztosan felejthetetlen élmény lesz Önnek is ha irodánkon keresztül foglalja le Bali utazását! Irodánk azzal a céllal jött létre, hogy az elmúlt több mint 10 év szakmai tapasztalatait az Ön egzotikus utazásának megszervezésében kamatoztassa. Személyes tapasztalatok alapján alakítottuk ki ajánlatainkat, figyelembe vége Utasaink igényeit. Bali SPECIALISTA irodaként célunk, hogy Balira utazni vágyó kedves érdeklődőket teljeskörűen kiszolgáljuk, minden információval ellássuk, ismerve a helyet, a szállodákat, a programokat.

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költség takarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Miért minket válasszon?
10 éve családi vállalkozásban utazási irodát működtetünk Bali szigetén, így mi várjuk Önt a repülőtéren, mi szervezzük a programokat és bármilyen felmerülő problémában azonnali kinti segítséget nyújtunk!
Kinti elérhetőségünk: +62 878 6260 5784

Címünk: Jalan bulvard no.9, perumahan balangan, jimbaran, kuta selatan, Bali, Indonézia


Utazzon velünk minőségben, biztonságban!

Analit Utazásszervező Kft.
Utazási irodai engedély száma: U-001066
Adószám: 10633845-2-17
Székhely: 7121 Szálka, Kossuth u 27.

Fiókirodák:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Tel: +36-30/603-42-72
E-mail: szekszard@analitutazas.hu

7200 Dombóvár, Dombó Pál u. 15.
Tel: utazasok.dombovar@gmail.com
E-mail: utazasok.dombovar@gmail.com

Központi e-mail: info@balionline.hu