Elefant Safari Park and Lodge

Ez egy történelmi Taro nevü falucskában található, 15 km-re északra Ubudtól, és 45 km-re a repülőtértől. Balinak a legkülönlegesebb esküvői paradicsoma, az erdőkkel körülvett Taro-ban, a sziget egyik legősibb falujában. A park összeköti a romantikusságot és a titokzatosságot. 

Exkluzív előkészületek
Az esküvő az egyik legszebb pillanat az ember életében. Váltsuk valóra az álmainkat és ünnepeljük ezt a fontos napot az egzotikus és titokzatos Balin.  Mi mindent előkészítünk az esküvőhöz, így Önök csak pihennek és élvezik az utazást az elefánt hátán.  A csapatunk tagjai az összes esküvőhöz szükséges részletet előkészíti, dokumentumokat, a fényképészt, a videóst, a virágokat, a szórakoztatást és ruhakölcsönzést. 
Fényképezkedéshez a kertünk gyönyörű hátteret biztosít. Elefántokkal pózolhatnak a park különböző részein.
Egzotikus esküvő
A szállodánk Discovery csatorna által kiválasztott 10 legkülönlegesebb esküvői helyszínek közül a 6. helyen szerepel a listán. Gyönyörűen feldíszített szumátrai elefánt hátán mondhatják ki a boldogító igent. 
Esküvő megtörténhet a reggeli tiszta kék ég alatt vagy a varázslatos naplementében. Választhatják balinéz stílusú szertartást vagy fehér ruhában is meg lehet esküdni. Mindegy hogy melyiket választja, vadromantikus szertartásban lesz része. 

Romantika a természetben
A feldíszített elefánton virágszirmokkal tele szórt úton kísérik Önöket a balinéz lányok és rindik hangszeren zenélnek a kíséret tagjai. A szertartás tradicionális pavilonban zajlik, illatos virágokkal, fehér drapériákkal és gyertyákkal van díszítve, vagy a természetes környezetben trópusi virágokkal díszített pergola alatt. 
Míg Önök a pompás botanikus kertben vagy egy elefánt szafarin fényképezkednek, addig a vendégek a kertben a medencénél vagy a teraszon fogyaszthatják el a koktéljaikat. Ez a pazar esküvői mulatság a csillagos ég alatt ér véget.
Ünnepelje az élete legfontosabb napját luxus környezetben, a világ legnagyobb szumátrai elefánt csorda társaságában. 

Ceremónia
A Wedding Gazebo romantikus hely, kicsi és bensőséges ünneplésre alkalmas, 16 vendég számára. Míg a légies Mammoths Head Lounge and Terrace-ban 50 vendég tud ünnepelni. 
Nagyobb esküvői partikat a központi Park Restaurant-ban vagy a Palm Grove al fresco étkezőjében lehet szervezni, amely 250 fő befogadására alkalmas. A mellette levő területre is fel lehet állítani egy nagy sátrat.
Fenséges ünnepség
A tehetséges séfjeink, akár egy romantikus vacsorát is elkészítenek 2 fő részére vagy egy 5 fogásos olasz lakomát, illetve egy igazi balinéz díszvacsorát. Választhatnak a széles a’la cart kínálatunkból, büféből, vagy a szakácsok önök igényei szerint készítik el a fogásokat. 

Nászút
A feldíszített szumátrai elefánt lesz a saját sofőrük. A ceremónia után, a csodálatos rózsaszirmokkal és gyertyával feldíszített nászutas lakosztályban tudnak pihenni.
Taro nászutas lakosztályhoz tartozik terasz, saját bár, jacuzzi és komornyik, aki minden kívánságodat lesi. Vagy választhatnak a parkra, kertre és rizsföldekre néző superior szobáinkat. Az esküvő és a nászút ideje alatt egy sofőr és egy kék Jaguar XS áll rendelkezésükre.
Safari Wellness Spa
A nagy napra való készülődés közben, vagy a ceremónia után pihenje ki magát, a Safari Wellness Spa részlegünkben. Szolgáltatásainkat igénybe lehet venni a szobákban, a medence partján vagy az elegánsan berendezett wellness részlegben.
Amíg Ön a fitnesz teremben edz, az elefántokat a természetes élőhelyükön figyelheti meg.