Találd meg önmagad, élvezd az élet minden pillanatát!

Horváth Ildikó
Készülj fel egy varázslatos felfedezőútra Bali szigetére, Horváth Ildikó, a tapasztalt nemzetközi facilitátor vezetésével.

Ez a 12 napos kaland egy személyre szabott utazás lesz számodra, amely során mélyrehatóan megismerheted Bali kultúráját, természeti csodáit és spirituális értékeit. Ez az út nem csak egy hétköznapi kikapcsolódás. Ez egy utazás önmagad felé, ahol Ildikó vezetésével feltárulnak Bali rejtett titkai. Lépj be a zöldellő rizsföldek világába, pihenj meg a gyönyörű türkizkék tengerpartokon, és merülj el a helyi kultúra gazdagságában. A napjaid változatosak lesznek: Balinak a templomaitól a festői piacokig terjedő színes kulturális örökségét fedezed fel. Hintázhatsz a rizsteraszok felett, felfedzheted az egyedülálló, hihetetlen színes és gazdag tengeri élővilágot.

Ez a különleges lehetőség arra vár, hogy Te is részese légy Bali lenyűgöző világának.

Tarts Ildikóval, és tapasztald meg a sziget varázsát, miközben új barátságokat kötsz és mélyebb önismeretre teszel szert. Ez az utazás garantáltan maradandó élményt nyújt számodra.
Kinti magyar nyelvű idegenvezetőnk a több mit 13 éve Balin élő csodás Eszter lesz, aki bevezet olyan titkokba, amelyeket csak az tudhat aki ott él. Az Analit utazási iroda ettől is különleges.

Időpont: 2024 március 16-30.
Utazás: Emirates járattal
Éjszakák száma: 12
Menetrend:
EK 112  16MAR  BUDAPEST DUBAI HK20 1510 2320  
EK 368  17MAR  DUBAI DENPASAR HK20 0325 1630  
EK 399  30MAR  DENPASAR DUBAI HK20 0005 0525  
EK 111  30MAR  DUBAI BUDAPEST HK20 1035 1335  

Március 16.
Indulás Balira, menetrend függvényében.

Március 17.
Érkezés Balira a délutáni órákban, transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába.
Szálloda: Ananda Ubud**** (deluxe szoba) https://anandaubudresort.com-bali.com/en/

Március 18.
Reggeli után indulás a Campuhan Ridge Walk-ra, a gyalog túra során gyönyörű kilátás nyílik majd a környező rizsföldekre, dzsungelre és menet közben a Love Swing Ubud-nál lehetőség lesz óriás hintázni, fészekhintában fotózkodni a zöldelő rizsteraszokkal a háttérben.
A séta után lehetőség van egy közös ebédre Ubud legelső éttermében, a Murni’s étterembe, majd Ubud városának felfedezése, kézműves piacok, éttermek, kávézók, üzletek, Majomerdő.

Március 19.
Reggeli után pihenés a szálloda medencéjének partján, majd az igényeknek megfelelően Ubud városának felfedezése, illetve ami előző nap kimaradt a programból azt ezen a napon pótolni tudjuk.
Esti programként egység-közösség helyreállítása meditáció, Ildivel.

Március 20.
Reggeli után indul a túra. A program során megnézzük a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur vulkánhoz, itt svédasztalos ebéddel folytatjuk a programot. Majd a Tegenungan vízesését látogatjuk meg és lehetőség lesz a Blangsinga Glass Bridg üveghídon sétálni. Ezt követően a fűszerkertben megnézzük, hogy a közismert fűszerek, hogy teremnek és megkóstoljuk a híres Cibet-macska kávét, ami a világ legdrágább kávéja. A program során részt veszünk egy tisztító fürdőn. Késő délután érkezünk vissza a szállodába.

Március 21.
Reggeli járattal utazunk Labuan Bajora, a Flores sziget nyugati oldalára. Idegenvezetőnk várni fog Ránk a reptéren, hogy elvigyen minket a kikötőbe. Hajóra szállunk és elindulunk felfedezni a komodoi nemzeti park  szigetvilágát.
3 órás hajóúttal érjük el az első megállónkat, Menjarite szigetet, ahol majd búvárkodhatunk és pihenhetünk. Ezután el fogunk hajózni a Kelor szigetre, ahol a kristálytiszta vízben való úszás mellett egy rövid túrát is tehetünk a domb tetejére, hogy gyönyörködhessünk a lélegzetelállító kilátásban.
Délután Kalong sziget (Bat sziget) felé fogjuk venni az irányt. Itt tanúi lehetünk annak a hihetetlen látványnak, ahogy az óriás denevérek ezrei hagyják el a mangróvákat naplementekor, 18 és 19 óra között. A gyönyörű naplementét a hajóról csodáljuk meg. A napot a legénység által készített finom vacsorával és a hajón töltött éjszakával zárjuk.

Március 22.
Hajnali kelést követően, a 6 órás napfelkeltét a Padar-sziget csúcsáról csodáljuk meg, mely közvetlenül a három öböl híres látványához vezet. Ezután tovább utazunk egyenesen Loh Liangba, a Ranger állomásra Komodo szigetére. Elhagyva számos kis szigetet, körülbelül 2 és fél óra alatt érjük el a Komodo-szigeti mólót. A bejelentkezés után kisebb gyalogtúrára indulunk, hogy megnézzük az óriási komodoi sárkányokat és más vadon élő állatokat, mint például a timori szarvasokat, vaddisznókat, vadcsirkéket és különféle trópusi madarak fajait. A túra során egy helyi őr fog vezetni minket.
Ezután visszatérünk a hajóra, és a rózsaszín homokos strandra (Pink Beach) megyünk, ahol sznorkelezésre, úszásra és pihenésre van lehetőség. Valóban látványos, csakúgy, mint az érintetlen, színes halakban hemzsegő korallzátony. Ez az egyik legjobb sznorkelezési hely. Ezt követően elhajózunk Manta Point-ra, hogy snorkelezés közben felfedezzük az óriási mantákat, akár a csónakból is megfigyelhetjük őket (időjárási viszonyok, erős hullámok vagy áramlatok függvényében). A késő délutáni órákban Sebayur-sziget felé hajózunk, itt megcsodálhatjuk a sziget természeti adottságait.
Utolsó látványosságként Taka Makassar szigetére hajózunk, ahol még egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre van lehetőség. A nap végén vissza indulunk Labuan Bajoba, ahol egy szállodában töltjük az éjszakát és a napot egy közös vacsorával zárjuk.
A hajón teljes ellátás, a szállodában reggeli és vacsora biztosított.

Március 23.
Reggeli után transzfer a repülőtérre, utazás Balira, transzfer a szállodába, pihenés.
Szálloda: Anvaya Hotel***** (deluxe szoba), Kuta https://www.theanvayabali.com/

Március 24.
Kuta nyüzsgő városának felfedezése, pihenés.
Kuta tengerpartja az egyik legkedveltebb helyszín a  Bali naplemente megcsodálására, a napot  közös naplemente nézéssel, meditációval zárjuk a tengerparton.

Március 25.
A félnapos programon észak felé vesszük az irányt és megnézzük Bali egyik legikonikusabb látványosságát, a világörökség részévé nyílvánított Tanah Lot sziklatemplomot. A túra után lehetőség lesz Kuta városának további felfedezésére, pihenésre.

Március 26.
Kuta nyüzsgő városának felfedezése, pihenés.
Este Jimbaranban vacsora az egyik tengerparti étteremben ahol a csodás naplementében gyönyörködhetünk és elfogyasztjuk az általunk kiválasztott tenger gyümölcseiből készült finom vacsorát.

Március 27.
Reggeli után elindulunk Tukad Capung érintésével a Taman Ujung vízi palotához és a tőle  nem messze található Tirta Gangga királyi fürdőhöz. A tengerpart felé pedig megállunk a Goa lawah-denevér templomnál és megismerhetjük a só készítést. Késő este érkezés a szállodába.

Március 28.
Pihenés a tengerparton.

Március 29.
Pihenés, majd késő délután, este transzfer a repülőtérre, utazás haza.

Részvételi díj: 1.350.000 Ft/fő

Részvételi dj tartalmazza:
 • nemzetközi repülőjegy Emirates járattal
 • feladott csomag
 • belső repülőjegyek Bali- Komodo-Bali útvonalon
 • 4 éj szállás Ubudban, 2 éj Komodon, 6 éj Kuta-n
 • reggeli ill. a Komodon teljes ellátás
 • Transzferek Bali a repülőtér-Ubud-reptér-tengerpart-repülőtér útvonalon
 • Komodo szigeteki komplett 3 napos program, angol idegenvezetéssel, magyar csoportkísérővel, nemzeti park belépőjeggyel
 • Kelet és,- Közép-Bali programok, ebéddel, Észak-Bali program során az ebéd opcionális
 • belépőjegyek
 • parkolódíjak
 • adók és illetékek
 • magyar idegenvezetés, magyar csoportkísérővel
 • borravalók
 • belépési nyilatkozat
Részvételi díj nem tartalmazza:
 • további fakultatív programok
 • vízumdíj, 35USD/fő
 • 1 ágyas felár
 • betegség, baleset, poggyász és útlemondási biztosítás

Jelentkezés az űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVHXvG6plaNGKEe_KHZu-cbDpFFIaF5n-K4FzERk76R_8Cbg/viewform

További információ:
Horváth Ildikó
ildi@tudatosjelen.hu
0036307570426

Analit utazási iroda, Szintai Zsuzsa:
info@balionline.hu
0036306034272
www.balionline.hu