Szingli vagy?


 Singli vagy? Sebaj, velünk akkor is elérhető áron tudsz utazni!

Szakítottál a pároddal vagy egyedül telnek a hétköznapok? 
Válasz minket és mi segítünk a feltöltődésben. Ne félj nekivágni a nagyvilágnak, mert olyan élményben lesz részed, mint még soha!

9 éj Bali 479.900 Ft/fő

3 éj Ubud + 6 éj tengerpart, transzferekkel, 3 egész napos szigettúrával magyar idegenvezetéssel:

Program:

1.nap: Érkezés Balira, transzfer Ubudba Szálloda: Pertiwi Resort***

2.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése egyénileg. Majomerdő, kézműves piac, éttermek, üzletek.

3.nap: Fakultatív programlehetőség: Rafting és elefánt szafari.

4.nap: Reggeli után indul a Közép-Bali túra, majd késő délután érkezés a tengerpartra.

Az egész napos program során megnézzük Ubudban a Királyi Palotát, a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur-vulkánhoz és Batur-tóhoz (itt van lehetőség ebédelni), meglátogatunk egy növény- és fűszerkertet, ahol számos növénnyel, gyümölccsel találkozhatunk, amiket a mindennapokban kóstoltunk már, de a származásáról, termesztéséről mit sem tudunk. Itt lehetőség van a híres cibet macska kávé megkóstolására (kopi luwak). Ezután megnézünk egy tradicionális kézműves falut, a Kemenuh Village-et, ahol a fafaragók életébe és munkáiba láthatunk bele és vásárolhatunk szebbnél szebb szobrokat, ajándéktárgyakat. A program végeztével, indulunk a tengerparti szállásunkra: Respati Hotel***

5.nap: Pihenés a tengerparton

6.nap: Pihenés a tengerparton

7.nap: Egész napos Kelet-Bali program

Programunk egy Barong táncelőadással indul, ami a jó és a gonosz harcát mutatja be, mely klasszikus példája, hogy a balinézek hogyan élik meg a saját mitológiájukat.
Majd Keletre vesszük az irányt az Agung vulkánhoz, mely 3142m magasan Bali legmagasabb pontja, mely igazi történelmi helyszín a balinézek életében. Megnézzük a Besakih Anyatemplomot, mely a Hindu vallás egyik legfontosabb helyszíne a szigeten. Ezután megállunk egy csodás helyen, ahonnan belátjuk az előttünk húzódó völgyeket, természeti értékeket és itt lesz lehetőség ebédelni.
Programunk következő megállója egy tradicionális balinéz falu, a Penglipuran, mely a 16. századba repít vissza bennünket és itt láthatunk bele abba, hogy a balinéz emberek hogy is éltek igazán. Hazaúton pedig megállunk Klungkung-ban, ahol megnézzük a régi igazságszolgáltatás helyszínét.

8.nap: Pihenés a tengerparton

9.nap: Egész napos Észak-Bali program

Első állomásunk a Taman Ayun templom együttes, mely Bali második legnagyobb szentélykomplexuma. Jelentése „Az úszó kertek temploma”. Építését az 1630-as években kezdték egy folyó szigetén a Mengwi királyi család elképzelései alapján. Az UNESCO Világörökség listáján szereplő templomot gyönyörű parkok és halastavak ölelik körül, amelyek különösen festői látványt nyújtanak a tavirózsák virágzásának idején. Stílusát tekintve kuriózumnak számít a szentély, hiszen a balinéz épületekre jellemző nyitott terek keverednek a kínai stílusra jellemző hajlított tetőkkel.
Majd Bedugulba tartjuk az irányt és a képeslapokról jól ismert, szinte Bali szimbólumaként emlegetett úszó templomot, az Ulun Danu Temple-t nézzük meg.
Ezután megállunk az Unesco világörögség részeként nyilván tartott Jatiluwah rizsteraszoknál.
Majmok élnek sok helyen Balin, útunk során is van lehetőség megismerkedni velük, hisz az Alas Kedaton Monkey forest-t nél meglátogatunk 3 majom családot.
Végső állomásként a naplementében a Tanah Lot sziklatemplomnál gyönyörködhetünk, majd innen vacsorázni megyünk Jimbaran egyik tengerparti halas éttermébe.

10.nap: Késő délután transzfer a repülőtérre, utazás haza


Részvételi díj tartalmazza:

–  transzfer a  repülőtér-Ubud-tengerpart-repülőtér útvonalon
–  szállást 3+6 éjszakára alap szobatípusban
–  reggelis ellátás
–  3 db egész napos kirándulás magyar idegenvezetéssel
–  helyi magyar asszisztencia
–  egyágyas felár


Részvételi díj nem tartalmazza:

–  repülőjegy Qatar légitársaság járatával 1 átszállással
–  repülőtéri illeték
–  a kirándulások során a belépőjegyeket és az étkezéseket
–  útlemondási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
–  fakultatív programok

Tervezett időpont: az ajánlat nincs időponthoz kötve, de min.2 fő esetén tudjuk a programok árát tartani. Ebben az esetben sem szükséges az egy szobában való elhelyezés.
 

Amennyiben több egész napos kiránduláson is részt szeretnének venni, a helyszínen lehet jelentkezni. A kirándulások és további fakultatív programok leírása ide kattintva érhető el! 

Az árak szabad helyek függvényében érvényesek.

További időpontokért érdeklődjön irodánkban a 06306034272-es számon vagy emailben: info@balionline.hu