Spirituális elvonulás: Bali, az út, ami visszavisz önmagadhoz

Foglalható időpontok: 2022/2023-as időpontokról érdeklődjön irodánkban

A teljes részvételi díj: időpont függvénye

Az út árában benne van

  • a repülőjegy
  • a szállás reggelivel
  • 4 alkalommal az ebéd vagy vacsora (összesen a két hét alatt)
  • a csoportos közlekedés Balin
  • a programok amiket fent leírtam (kivéve az opcionális programok, és szabadidős tevékenységek)
  • ajándék sarong
  • ajándék SkinDelight szérum

Nincs benne:

  • az étkezés költsége (ez alól van kivétel, van ahol benne lesz, de általában éttermekben, helyi warungokban eszünk, mindenki tud hitének és életmódjának megfelelően választani).
  • költőpénz, hozz, mert gyönyörű dolgokat tudsz venni

Részletek és jelentkezés: info@balionline.hu

Mit fogunk Balin csinálni?

Bali varázslat sokat fogunk kirándulni a szigeten, bejárjuk a kihagyhatatlan nevezetességeket mint, Tanah Lot temploma, ami egy kis szigetre épült az óceánban, és csak apálykor megközelíthető, Uluwatu temploma ami majd száz méterről néz le az óceán kékjére, a Bratan tó temploma, amit körbevesz a tó sejtelme, a híres Tegallalang rizsteraszok labirintusa, Tirta Empul vízfakasztó csodája, a Kintamani és az Agung vulkán lenyűgőző nagysága, a szikláról aláeső víz szépsége, Tirtagangga, a szerelmetes és sejtelmes vizipalota, a tűztánc mágiája, a szakrális rituálék szentsége. Mindet nem sorolom fel, mert akkor elveszem tőled a felfedezés örömét.

Bali flóra körülvesznek majd minket a trópusi növények, gyümölcsök, virágok, illatok. Megmutatom neked a kedvenc virágomat a frangipanit, beleszippantunk a champaka virág bódító illatába, gyönyörködünk a hibiszkusz óriási rikító piros kelyheiben. Ha szemfülesek vagyunk, az Ylang-Ylang virágának varázslatos illatával is megismerkedhetünk. Megkóstoljuk a mangostinit, a gyümölcsök királynőjét, a kígyógyümölcsöt, aminek a héja, mint a kígyóé, a rambutant, a mangót (pont novemberben van a szezonja), a jackfruitot, a papayát, imádom mindet, választani sem tudnék melyik a kedvencem. A bátrabbak belekóstolhatnak a hirhetdten intenzív illatú durián különleges ízébe (én persze ezt is imádom, nekem a vanilia fagyira hasonlít).
Balin kávé, tea és kakaó is terem, lehetőség lesz a különleges luwak kávét is megkóstolni. Ha hozzám hasonlóan nem kávézol akkor, marad a cibetmacska simogatás, akinek ezt a kávékülönlegességet köszönhetjük.

Türkiz óceán, fehér homok, táncoló hullámok nekem nagyon fontos a víz, az óceán közelsége, elviszlek a kedvenc strandjaimra, sziklaszirtek között bujkálva jutunk le egy nyugodt kis öbölhöz, megmártózunk az Indiai Óceán kékjében, vagy ámulva figyeljük a hullámokat meglovagoló szörfösöket, vagy a homokba dugva a lábunkat a naplementét nézve fogyasztjuk el a fenséges grillezett halakat, rákokat, zöldségeket és egyéb finomságokat. Elviszlek oda, ahol fekete a homok, ahol egy búvárszemüveggel és békatalppal megtapasztalhatod a víz alatti világ csodáját.

Dzsungeltúra a kék után pedig jön a zöld, meglátogatjuk a dzsungel mélyén élő balinéz barátnőmet, aki elkísér minket egy sétára a vadonban, erről többet nem is írok előre. Családja kókuszolajat készít, így lehetőségünk lesz megkukkantani hogyan is készül a kókuszdió legfinomságosabb olaja.

Természetes kozmetikum készítő workshop Bali növényeiből. Elviszlek téged Jasi barátnőmhöz, varázslatos kertje van neki, ahol megannyi gyógyító és szépítő növénnyel találkozhatunk, és ezekből szépen kotyvasztunk is természetes kozmetikumokat. Ha a fiúknak ez nem vonzó, ők kapnak egy kis kényeztető masszázst, a fotósok pedig alkothatnak mesés képeket a kertben.

Szakrális utazás. Ez a legnagyobb kedvencem, egy teljes napot Ketuttal fogunk tölteni, Ketut híres balián, azaz balinéz gyógyító, a legjobbak közül való, ezt bizton állíthatom. A születésnapom napján ebben az évben a balinéz holdnaptár szerint fontos szakrális nap lesz, amit Ketuttal együtt kiválasztottunk a lélektisztító balinéz vízszertartáshoz, csodaszép helyszínt is választottunk hozzá, minden adott, hogy egy igazán különleges testi és lelki élményben legyen részünk. Onnan még folytatjuk szakrális útunkat, majd a napunkat egy közös meditációval zárjuk Ketut vezetésével.

Napi meditáció ezt én fogom nektek tartani, mert imádom, különleges helyszíneket is válogattam hozzá, hol az óceánra néző teraszon, hol a parton a homokban a lemenő nap csodájával megtámogatva, hol a rizsteraszok szomszédságában… Olyan technikákat tanítok neked, amik a mindennapi életben is jól jönnek, hogy hazatérve megőrizd a “flow érzést”.

Yoga több nemzetközileg elismert jóga guru barátomat hívtam nektek óraadónak. Kathy (http://www.yogawithkathy.com/) az Iyengar jóga világhíres tanítója (Hong Kong, India, USA, Bali), irigylésre méltó formában van a hosszú-hosszú évek óta gyakorolt ászanáknak köszönhetően. Savitri (https://savitritalahatu.com/) pedig a Kundalini joga tudományába fog minket bevezetni, hatalmas szaktekintély, nemzetközileg is elismert indonéz kundalini jógaoktató. (Végig fogok fordítani az órák alatt, ha valaki nem ért angolul.) Figyelem, ez nem “jógatábor” a jóga is minket szolgál élményként segítőként, hogy jól induljon a nap, vagy, hogy átlépjünk egy elakadáson.

Beszélgetések lélekről, emberről és istenről sok-sok alkalom lesz arra, hogy megosszam veletek azt, a tudást, amit én kaptam Balitól, Vászolytól, a világtól elvonult éveimtől, és arra is lesz bőven lehetőség, hogy megoszd velünk azt, ami te vagy létezéseden, gondolataidon, nevetéseden, és akár a könnyeiden keresztül.

Kényeztető balinéz masszázs az utazás során a testünk kényeztetése sem maradhat ki, hatalmas vétek lenne kihagyni a finomságos balinéz masszázst, a mazzázságyon fekve élvezhetjük szellő hűsét és közben még az óceán kékjét is láthatjuk. Ezt egyből az érkezésünk másnapjára tervezem, hogy felfrissülhessünk a hosszú út után.

Opcionális programok a két hét végén lesz két teljes napotok, amikor azt csináltok, amit ti szeretnétek. A szállásunk Ubudban lesz, egy csoda helyen, közel a városhoz, bevethetitek magatokat az ubudi kézműves piacra kincsek után kutatva (kedvenc lelőhelyem), tudtok múzeumot látogatni, táncelőadást nézni, foglalhatok nektek egy időpontot Agunghoz a híres tenyérjóshoz (nagyon jó!). Akár benevezhettek egy raftingra vagy bringázhattok egyet a vulkán környékén, ebben mindben segítek nektek, ki mit szeretne. Ezeknek a programoknak az ára nincs benne a csomagban. (Félreértések elkerülése végett: a szállás ára benne van csak a külön programoké nincs.)

További információért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!