Sofitel/Nusa Dua*****

A Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort egy francia ihletésű luxus, 5 csillagos tengerparti üdülőhely trópusi kertekkel és kifinomult, modern építészettel. A MyResorts program része, amely exkluzív élményeket kínál MINDEN tagnak, 413 szobával, köztük 39 lakosztállyal és villával teljes üdülőhelyi létesítményekkel: 3 étterem, 2 bár, SoFIT, SoSPA, kültéri és beltéri gyerekklub és 12 különterem, köztük egy Grand Ballroom és egy nagy bálterem. egy tengerparti bálterem.

A csendes helyen, Bali híres déli félszigetének enklávéjában található Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort egy csodálatos, 5 csillagos tengerparti üdülőhely, közel Bali nyugodt keleti partvonalához, Nusa Duahoz. Nusa Dua ad otthont a Bali Nusa Dua Színháznak, a Bali Nemzeti Golfklubnak, valamint a Bali Collection bevásárló-, étkező- és szórakoztató központnak. 10 perces autóútra található a repülőtértől és rövid autóútra északra Tanjung Benoa vízisport-parti területétől.

Ez a luxus tengerparti üdülőhely a bali Nusa Dua exkluzív üdülőövezetében található, lenyűgöző napfelkeltével, érintetlen strandjával és több mint 7 km-es tengerparti ösvényével, amely tökéletes reggeli sétákhoz vagy kerékpáros túrákhoz.