Sadara Boutique Hotel/Benoa****

Leírás

A több évszázaddal ezelőtt kialakul kultúra, vallás és művészet ma is nagy szerepet játszik a balinéz mindennapokban, ahogyan ez a templomokban, vallási szertartásokon és az egzotikus táncokon is látszik. Ízlelje meg az egzotikus konyha remekeit, a mogyorószószos nyársonsülteket és különleges sült-rizs specialitásokat. Merüljön el az Istenek szigetének hitvilágában és essen szerelembe a lélegzetelállító természeti csodákkal.

Szállás információk:

A Sadara Boutique Beach Resort egy magával ragadó tengerparti szálloda Benoa tengerpartján. A szálloda ötvözi a hagyományos balinéz elemeket a modern, városi stílussal. 80 szobával, kellemes medencével és a tengerparthoz közeli étteremben esténként előzenés előadással teszi emlékezetessé a nyaralást.

Elhelyezkedés: A szálloda környékén gyalog távolságon belül több üzlet, étterem, kávézó és szórakozási lehetőség található.

Szobák felszereltsége: A szobák a klasszikus balinéz stílusjegyeket ötvözik az elegáns, trópusi atmoszférával. A szobák fürdőszobával, légkondicionálóval, Tv-vel, hajszárítóval, mini bárral, wifivel és terasszal felszereltek.

Szolgáltatások: A szállodához tartozik lobbi, több étterem (köztük tengerparti étterem is), bár, spa részleg, és ajándékbolt is.