Programokban gazdag Bali és Krakatau vulkán

 
Program:
 
1.nap: Megérkezés Denpasar repülőterére, transzfer Ubudba a szálláshelyünkre, majd szabad program.
2.nap: Pihenés, szabad program. Ubud spirituális művészvárosának felfedezése (majomerdő, kézműves piac).
3.nap: Reggeli a szállodában, majd két program közül választhatunk a napunk eltöltésére.
Az egyik lehetőség, hogy részt veszünk Bali legkedveltebb fakultatív programján, egy fél napos rafting túrán az Ayung folyón. A 9 km-es, 2-es erősségű szakaszon a dzsungelben, vízesés alatt csónakázunk át. A programon 4 éves kortól részt lehet venni, tehát kezdőknek is nyugodt szívvel ajánljuk. A túrát gyakorlott vezetők kísérik, teljes felszerelést biztosítva a testi épségünk védelme érdekében. A csónakázás végén zuhanyozási lehetőség van, ahol sampont, tusfürdőt és törölközőt is kapunk. A programot egy büfé jellegű ebéddel zárjuk, majd visszavisznek minket a hotelbe. Délután szabad program.
 
A másik lehetőség, hogy magyar idegenvezetőnk kíséretében, a közkedvelt, egész napos Közép-Bali kirándulásunk keretében megtekintjük a Tegalalang rizsteraszait, a Batur-vulkánt és a Batur-tavat, majd meglátogatunk egy fűszerkertet, ahol lehetőségünk nyílik megkóstolni a híres cibet macska kávét, a kopi luwak-ot. Megcsodáljuk Gunung Kawi XI. századi sziklatemplomát, és arra is lehetőségünk lesz, hogy betekintést nyerjünk a helyi kézművesek, a híres Balinéz festőművészek, fafaragók, ezüstművesek munkásságába is. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4.nap: Tovább utazunk Jakartába, ahonnan elvisznek minket a kikötőbe, majd kb. 1,5 óra hajózással elérünk a Krakatau Vulkánhoz. Miután megmásztuk, ismét hajóra szállunk és a vízről is megcsodáljuk a vulkánt. Peucang szigete felé vesszük az irányt, mely a legszebb fehérhomokos sziget az Ujung Kulon Nemzeti Parkban. Bejelentkezünk a szállodába, majd vacsora. A program során ebédet is kapunk.
5.nap: Reggelinket a mólón fogyasztjuk el, miközben gyönyörködünk a reggeli napfényben fürdő Peucang szigetben. Elhajózunk Cibomra, majd 4 órás dzsungel kirándulásra indulunk Tanjung Layar érintésével. Ebédre visszatérünk a szállodába. Délután lehetőség lesz snorkelingezni. Vacsora ismét a szállodában.
6.nap: Reggeli után elhajózunk Handeuleum szigetére, ahol kenukba szállunk a Cigenter folyón. Az ebédet a hajón szolgálják fel, miközben Marina felé hajózunk. Délután visszatérünk Jakartába, ahol repülőre szállunk, hogy a következő napokat Bali tengerpartján tölthessük. Az esti órákban elfoglaljuk szállásunkat.
7.nap: Pihenés, szabad program.
8.nap: Reggeli után elindulunk magyar idegenvezetőnk kíséretében egy egész napos Észak-Bali programra, mely során megtekintjük Tanah Lot sziklatemplomát, Bedugul faluban a híres Pura Ulun Danu úszótemplomot és a helyi zöldség, gyümölcs, virágpiacot. Ellátogatunk a Sekumpul vízeséshez (7 vízesés egyben) és Jatiluwih, az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított rizsteraszhoz.
9. nap:  Pihenés, szabad program.
10.nap: Reggeli után elindulunk magyar idegenvezetőnk kíséretében egy egész napos Kelet-Bali programra. Ezen a kiránduláson lehetőség van
snorkelingezni Padang Bai öblében (Blue lagoon öböl) vagy Amedban. Ezt követően ellátogatunk egy tengerparti csoki és szappankészítő manufaktúrába, majd megtekintjük a Taman Ujung vízipalotát, a Tirta Gangga királyi fürdőt és a Goa Lawah - denevér templomot.
11.nap: Pihenés, szabad program.
12.nap: Pihenés, szabad program.
13.nap: Transzfer a repülőtérre a repülőgép menetrendjéhez igazodva, hazautazás.
 
Az ár tartalmazza:
 
 • 3 éj Ubudban a Pertiwi Bisma I. *** vagy Pertiwi Bisma II. *** szállodában, 2 ágyas standard szobában reggelis ellátással
 • 2 éj Peucang szigetén teljes ellátással
 • 7 éj a Prama Sanur **** tengerparti szállodában, 2 ágyas szobában reggelis ellátással
 • leírás szerinti programokat
 • transzfereket
 • Krakatau Vulkán túra során angol nyelvű idegenvezetést
 • Balin a magyar nyelvű idegenvezetést (kivéve rafting)
 
Az ár nem tartalmazza:
 
 • repülőjegyeket és reptéri illetékeket*
 • útlemondási, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
 • belépőjegyeket Balin a fakultatív programok során
 • a programban feltüntetett kirándulásokon felül befizethető egyéb fakultatív kirándulásokat
 • Ubudban igény esetén a rafting túra elefánt szafarival kombinálható, ez esetben 23.500 Ft/fő felár fizetendő
 • 1 fő foglalása esetén az egyágyas felárat
 
 
*Repülőjegyek reptéri illetékkel Bécsből 185.000 Ft/fő-től, Budapesti indulással 230.000 Ft/fő ártól foglalhatók főszezonon kívül.
Amennyiben főszezoni időszakban szeretnének utazni, főszezoni felár megfizetése mellett természetesen erre is van lehetőség!
A program alacsonyabb és magasabb kategóriájú hotelekkel is foglalható Ubudban és a tengerparton egyaránt, ilyen jellegű igényével keresse irodánkat!