Bali szépségei 12 éjszaka 

5 éj Ubud + 7 éj tengerpart, transzferekkel, 3 egész napos szigettúrával magyar idegenvezetéssel:

476.000 Ft/fő


Program:
1.nap: Érkezés Balira, transzfer Ubudba Szálloda: Elements by Westin****

2.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése egyénileg. Majomerdő, kézműves piac, éttermek, üzletek.

3.nap: Fakultatív programlehetőség: Rafting és elefánt szafari.

4.nap: Reggeli után indul a Közép-Bali túra, majd késő délután érkezés a tengerpartra.
Az egész napos program során megnézzük Ubudban a Királyi Palotát, a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur-vulkánhoz és Batur-tóhoz (itt van lehetőség ebédelni), meglátogatunk egy növény- és fűszerkertet, ahol számos növénnyel, gyümölccsel találkozhatunk, amiket a mindennapokban kóstoltunk már, de a származásáról, termesztéséről mit sem tudunk. Itt lehetőség van a híres cibet macska kávé megkóstolására (kopi luwak). Ezután megnézünk egy tradicionális kézműves falut, a Kemenuh Village-et, ahol a fafaragók életébe és munkáiba láthatunk bele és vásárolhatunk szebbnél szebb szobrokat, ajándéktárgyakat. A program végeztével, indulunk a tengerparti szállásunkra: Melia Bali Hotel***** Nusa Dua

5.nap: Pihenés a tengerparton

6.nap: Pihenés a tengerparton

7.nap: Egész napos Kelet-Bali program
Programunk egy Barong táncelőadással indul, ami a jó és a gonosz harcát mutatja be, mely klasszikus példája, hogy a balinézek hogyan élik meg a saját mitológiájukat.
Majd Keletre vesszük az irányt az Agung vulkánhoz, mely 3142m magasan Bali legmagasabb pontja, mely igazi történelmi helyszín a balinézek életében. Megnézzük a Besakih Anyatemplomot, mely a Hindu vallás egyik legfontosabb helyszíne a szigeten. Ezután megállunk egy csodás helyen, ahonnan belátjuk az előttünk húzódó völgyeket, természeti értékeket és itt lesz lehetőség ebédelni.
Programunk következő megállója egy tradicionális balinéz falu, a Penglipuran, mely a 16. századba repít vissza bennünket és itt láthatunk bele abba, hogy a balinéz emberek hogy is éltek igazán. Hazaúton pedig megállunk Klungkung-ban, ahol megnézzük a régi igazságszolgáltatás helyszínét.

8.nap: Pihenés a tengerparton

9.nap: Egész napos Észak-Bali program
Első állomásunk a Taman Ayun templom együttes, mely Bali második legnagyobb szentélykomplexuma. Jelentése „Az úszó kertek temploma”. Építését az 1630-as években kezdték egy folyó szigetén a Mengwi királyi család elképzelései alapján. Az UNESCO Világörökség listáján szereplő templomot gyönyörű parkok és halastavak ölelik körül, amelyek különösen festői látványt nyújtanak a tavirózsák virágzásának idején. Stílusát tekintve kuriózumnak számít a szentély, hiszen a balinéz épületekre jellemző nyitott terek keverednek a kínai stílusra jellemző hajlított tetőkkel.
Majd Bedugulba tartjuk az irányt és a képeslapokról jól ismert, szinte Bali szimbólumaként emlegetett úszó templomot, az Ulun Danu Temple-t nézzük meg.
Ezután megállunk az Unesco világörögség részeként nyilván tartott Jatiluwah rizsteraszoknál.
Majmok élnek sok helyen Balin, útunk során is van lehetőség megismerkedni velük, hisz az Alas Kedaton Monkey forest-t nél meglátogatunk 3 majom családot.
Végső állomásként a naplementében a Tanah Lot sziklatemplomnál gyönyörködhetünk, majd innen vacsorázni megyünk Jimbaran egyik tengerparti halas éttermébe.
 
10-12.nap: Pihenés a tengerparton
 
13.nap: Késő délután transzfer a repülőtérre, utazás haza

Részvételi díj tartalmazza:
–  transzfer a  repülőtér-Ubud-tengerpart-repülőtér útvonalon
–  szállást 5+7 éjszakára alap szobatípusban, 2 ágyas elhelyezéssel
–  reggelis ellátás
–  3 egész napos kirándulás magyar idegenvezetéssel
–  a kirándulások során a belépőjegyeket és az étkezéseket 2 alkalommal

Részvételi díj nem tartalmazza:
–  repülőjegy
–  repülőtéri illeték
–  útlemondási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
–  fakultatív programok
–  egyágyas felár

Tervezett időpont: az ajánlat nincs időponthoz kötve, de min.2 fő esetén tudjuk a programok árát tartani. Ebben az esetben sem szükséges az egy szobában való elhelyezés.
 
Amennyiben több egész napos kiránduláson is részt szeretnének venni, a helyszínen lehet jelentkezni. A kirándulások és további fakultatív programok leírása ide kattintva érhető el! 

Az árak szabad helyek függvényében érvényesek.

Szabad időpontokért érdeklődjön irodánkban a 06306034272-es számon vagy emailben: info@balionline.hu