Bali egyedülállóknak

Gondoltunk azokra is, akik egyedülállóként utaznának vagy csak egy kis magányra vágynak...akkor ez az ajánlat most nekik szól, Neked szól!

Már több egyedülálló utasunk választotta programunkat, mindig nagyon jó társaság jött össze.

9 éj Bali 479.900 Ft/fő

 

3 éj Ubud + 6 éj tengerpart, transzferekkel, 3 egész napos szigettúrával magyar idegenvezetéssel:

 

Program:

1.nap: Érkezés Balira, transzfer Ubudba Szálloda: Pertiwi Resort***

2.nap: Pihenés Ubudban, a város felfedezése egyénileg. Majomerdő, kézműves piac, éttermek, üzletek.

3.nap: Fakultatív programlehetőség: Rafting és elefánt szafari.

4.nap: Reggeli után indul a Közép-Bali túra, majd késő délután érkezés a tengerpartra.
Az egész napos program során megnézzük Ubudban a Királyi Palotát, a Tegalalang rizsteraszait, felmegyünk a Batur-vulkánhoz és Batur-tóhoz (itt van lehetőség ebédelni), meglátogatunk egy növény- és fűszerkertet, ahol számos növénnyel, gyümölccsel találkozhatunk, amiket a mindennapokban kóstoltunk már, de a származásáról, termesztéséről mit sem tudunk. Itt lehetőség van a híres cibet macska kávé megkóstolására (kopi luwak). Ezután megnézünk egy tradicionális kézműves falut, a Kemenuh Village-et, ahol a fafaragók életébe és munkáiba láthatunk bele és vásárolhatunk szebbnél szebb szobrokat, ajándéktárgyakat. A program végeztével, indulunk a tengerparti szállásunkra: Respati Hotel***

5.nap: Pihenés a tengerparton

6.nap: Pihenés a tengerparton

7.nap: Egész napos Kelet-Bali program
Programunk egy Barong táncelőadással indul, ami a jó és a gonosz harcát mutatja be, mely klasszikus példája, hogy a balinézek hogyan élik meg a saját mitológiájukat.
Majd Keletre vesszük az irányt az Agung vulkánhoz, mely 3142m magasan Bali legmagasabb pontja, mely igazi történelmi helyszín a balinézek életében. Megnézzük a Besakih Anyatemplomot, mely a Hindu vallás egyik legfontosabb helyszíne a szigeten. Ezután megállunk egy csodás helyen, ahonnan belátjuk az előttünk húzódó völgyeket, természeti értékeket és itt lesz lehetőség ebédelni.
Programunk következő megállója egy tradicionális balinéz falu, a Penglipuran, mely a 16. századba repít vissza bennünket és itt láthatunk bele abba, hogy a balinéz emberek hogy is éltek igazán. Hazaúton pedig megállunk Klungkung-ban, ahol megnézzük a régi igazságszolgáltatás helyszínét.

8.nap: Pihenés a tengerparton

9.nap: Egész napos Észak-Bali program
Első állomásunk a Taman Ayun templom együttes, mely Bali második legnagyobb szentélykomplexuma. Jelentése „Az úszó kertek temploma”. Építését az 1630-as években kezdték egy folyó szigetén a Mengwi királyi család elképzelései alapján. Az UNESCO Világörökség listáján szereplő templomot gyönyörű parkok és halastavak ölelik körül, amelyek különösen festői látványt nyújtanak a tavirózsák virágzásának idején. Stílusát tekintve kuriózumnak számít a szentély, hiszen a balinéz épületekre jellemző nyitott terek keverednek a kínai stílusra jellemző hajlított tetőkkel.
Majd Bedugulba tartjuk az irányt és a képeslapokról jól ismert, szinte Bali szimbólumaként emlegetett úszó templomot, az Ulun Danu Temple-t nézzük meg.
Ezután megállunk az Unesco világörögség részeként nyilván tartott Jatiluwah rizsteraszoknál.
Majmok élnek sok helyen Balin, útunk során is van lehetőség megismerkedni velük, hisz az Alas Kedaton Monkey forest-t nél meglátogatunk 3 majom családot.
Végső állomásként a naplementében a Tanah Lot sziklatemplomnál gyönyörködhetünk, majd innen vacsorázni megyünk Jimbaran egyik tengerparti halas éttermébe.

10.nap: Késő délután transzfer a repülőtérre, utazás haza

Részvételi díj tartalmazza:
–  transzfer a  repülőtér-Ubud-tengerpart-repülőtér útvonalon
–  szállást 3+6 éjszakára alap szobatípusban
–  reggelis ellátás
–  3 db egész napos kirándulás magyar idegenvezetéssel
–  egyágyas felár

Részvételi díj nem tartalmazza:
–  repülőjegy
–  repülőtéri illeték
–  a kirándulások során a belépőjegyeket és az étkezéseket
–  útlemondási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
–  fakultatív programok, melyek leírását ide kattintva olvashatja

Tervezett időpont: az ajánlat nincs időponthoz kötve, de min.2 fő esetén tudjuk a programok árát tartani. Ebben az esetben sem szükséges az egy szobában való elhelyezés.
 
Amennyiben több egész napos kiránduláson is részt szeretnének venni, a helyszínen lehet jelentkezni.

Az árak szabad helyek függvényében érvényesek.

Szabad időpontokért érdeklődjön irodánkban a 06306034272-es számon vagy emailben: info@balionline.hu