Samabe Bali Suite Villa

Samabe Bali Suites & Villas

 

Bali eldugott részén, Nusa Duán található a Samabe Bali Suites &Villas, mely egy tengerparti üdülőhely pazar stílusban. Ngurah Rai nemzetközi repülőtértől 30 percre található. Bali luxus üdülőhelye 8 hektáros területen fekszik, 81 lakosztállyal, villákkal, 2 étteremmel és 2 bárral.
A lakosztályok és a villák elegáns belsőépítészeti stílusban épültek, melyben fontos szerepet játszik  a balinéz művészet. Az óceánra néző kilátással minden lakosztály és villa büszkélkedhet.
Samabe Bali Suites & Villas éttermeinek fénypontja az exkluzív vacsora. Rempah - Rempah étterem ételeinek fő íz világa az ázsiai és mediterrán. Míg Crystal Blue étteremben a modern európai ételek kapnak hangsúlyt. Ring of Fire Pool Bar és Te.Ja.Co  bárban pedig friss koktélok fogyaszthatók.
A hotel luxus all inclusive szolgáltatást biztosít, mely tartalmazza a korlátlan ételek és italok fogyasztását, 24 órás komornyik szolgálatot és ingyenes WIFI-t az egész üdülőövezetében.
Samabe Bali Suites & Villas esküvői kápolnája, kilátással az óceánra, gyönyörű környezetet biztosít esküvők számára.

Óceánra néző lakosztály főszezonon kívül 156.900 Ft lakosztály/éj ártól foglalható!

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!