Gili szigetek

 Gili Travangan, Gili Meno, Gili Air

Gili egy paradicsomi látomás, fehérhomokos strandjaival és a kókuszpálmafákkal, melyet körül ölel a türkizkék tenger.
Gili-szigetcsoport Indonéz szigetvilág része, mely Lombok északnyugati partján fekszik. Három sziget alkotja, Gili Trawangan , Gili Meno és Gili Air. A turisták számára népszerű úti cél. Trawanganban él a legtöbb helyi lakos. A helyi előírások szerint a szigeten a gépjármű és motoros forgalmat tiltják, ezért a legcélszerűbb gyalogosan vagy kerékpárral közlekedni. Népszerű szabadidős tevékenység a búvárkodás, a tengeri élet és a vonzó korallképződés miatt. A leghíresebb merülő helyek a cápa pont, Manta pont és Simon zátonya.


Gili Trawangan:

A három sziget közül a legnagyobb. A legtöbb turista ide látogat el. Lomboktól 30 percnyi hajóútra található, napi rendszerességgel indulnak gyorshajók közvetlenül a szigetre. 30 évvel ezelőtt még lakatlan volt, ma már a vad bulikról híresült el. A sziget sportrajongók Mekkája, ahol búvárkodhatnak, vagy akár snorkelfelszerelést is bérelhetnek, ha szeretnék megcsodálni a mesés víz alatti világot. Napnyugta után életre kel a vízpart, az éttermek és a bárok frissen kínálják fogásaikat. 2 óra alatt körbe járható a sziget.Gili Meno:

A legcsendesebb és a legkisebb sziget, tökéletes célpont a nyugalmat keresőknek és romantikázni vágyó pároknak. Csupán 1 km-re találhatóGili Trawangantól. Robinson Crusoe fedezett fel a középső ékszerdobozt. Mindössze 2 óra alatt bejárható a sziget, de ha időnk engedi, gyalogosan megcsodálhatjuk az érintetlen természetet. Népszerű az egzotikus nászút iránt érdeklődő párok között, hisz ez a legeldugottabb, legnyugodtabb hely a szigetcsoport közül. Étkezésre helyi éttermek, kifőzdék, parti halsütők állnak rendelkezésre. Búvároknak és snorkelingezőknek tökéletes helyszín. Gili Trawanganról 15 perc, Gili Air-ről 20 perc az út, napi 2 járat közlekedik mindkét szigetről. Gili Menon luxus hotelek nincsenek. Itt alacsonyabb kategóriájú szobák vagy bungallók vannak. Nincs túl sok látnivaló, a falu központjában található Madárpark az egyetlen turista hely. Tökéletes úti cél egzotikus utazás vagy nászút eltöltése céljából Bali nyaralás kombinálva.


Gili Air:

Ez a sziget van a legközelebb Lombok-hoz, mégis fejlesztés szempontjából a legelmaradottabb a szigetek közül. Egyre inkább látogatottabb Lombok közelsége miatt. Gili Air 2 és fél óra alatt bejárható gyalog. Azoknak ajánljuk, akik olyan egzotikus nyaralás iránt érdeklődnek, ahol a világ zajától távol tölthetnek el pár napot Bali utazás során. Bungalós szállásokat kínál a sziget a part mentén. Gili Air-en nincs nagy éjszakai élet. Éttermek és bárok várják a vendégeket.


Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!