Egyedül utazóknak

Egyedül nem mersz belevágni a Nagy utazásba?

Mennél, de nem tudod merre indulj?

A június 20-án induló programunk Neked szól:

Programtervezet:

1.nap: Indulás Bécsből

2.nap: Érkezés Balira, majd transzfer Ubudba, a Pertiwi Bisma 1****-ba, amely Ubud szívében található kis hangulatos hotel, a közelben éttermek, üzletek, a Majomerdő.

3.nap: Másnap pihenés Ubudban, a spirituális művészváros felfedezése egyénileg, kézműves piac, majomerdő, sétálás, feltöltődés akár jógázási lehetőséggel.

4.nap: A mai nap kiscsoportos utazás keretében felfedezzük Bali középső részét, megnézzük a híres rizsteraszokat, a vulkánt, a fűszer és növénykertet és betekintést nyerünk a balinéz emberek hétköznapjaiba. Ha szerencsénk van, akkor bepillantást kapunk egy-egy ceremóniába, ahol díszes ruhákba öltözve, zenés, énekes felvonulások szemtanúi lehetünk.

5.nap: A mai napon lehetőség van az egyik legkedveltebb programon részt venni, ez az elefánt szafari és a rafting. A rafting egy gyenge erősségű folyón való evezést jelent, 3-99 éves kor között bárki nekivághat. Biztosan fantasztikus élményekkel szállsz ki a hajóból. A komplett program ára: 105USD/fő.

6.nap: Mai napon utazunk a tengerpartra, közben lehetőség van megállni a Madár és hüllőparkban ill. a kézműveseknél, ahol a helyi batikolást és a gyönyörű arany és ezüsművesek munkáit csodálhatjuk meg.

7-11.nap: Most már csak a jól megérdemelt pihenés van hátra a sanuri tengerparton. Közben 2 egész napos szigettúrát (Észak és Kelet-Bali) beleraktunk a programba, mert ha Balira utazol, ezt feltétlenül látnod kell! Szálloda: Puri Sading***

12. nap Utolsó nap transzfer a repülőtérre, utazás haza

13. nap: Érkezés a bécsi repülőtérre

Igény esetén transzfer a bécsi repülőtérre.

Elhelyezés: egyágyas szobában

Ellátás: reggeli

Privát programok.

Részvételi díj: 379.900 Ft + repülőtéri illeték 120.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza: repülőjegy bécsi indulással, szállás, reggeli, a transzferek Balin, helyi magyar idegenvezetés, 3 szigettúra, mely során a híres templomokat megtekintjük, főszezoni felárak.

Az ár nem tartalmazza: betegség, baleset-, poggyász és útlemondási biztosítás 31.600 Ft/fő

privat-programok-magyar-idegenvezetessel.pdf

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!