Családi nyaralás

Családi nyaralást tervez? Szeretne a gyerekekkel együtt felhőtlenül kikapcsolódni?

Olyan csomagot állítottunk össze Önöknek, melyben felfedezhetik Ubud látnivalóit, valamint eltölthetnek pár éjszakát a világ egyetlen olyan szállodájában, ahol szórakoztató és érdekes állat vidámpark várja a családokat. Itt még a delfinekkel úszásra is van lehetőség.

 

Programtervezet:

1.nap: Indulás Bécsből

2.nap: Érkezés Balira, majd transzfer Ubudba, a Pertiwi Bisma 1-be, amely Ubud szívében található hangulatos hotel, a közelben éttermek, üzletek, a Majomerdő.

3.nap: Másnap pihenés Ubudban, a spirituális művészváros felfedezése egyénileg, kézműves piac, majomerdő, sétálás, feltöltődés akár jógázási lehetőséggel.

4.nap: A mai nap kiscsoportos utazás keretében felfedezzük Bali középső részét, megnézzük a híres rizsteraszokat, a vulkánt, a fűszer és növénykertet és betekintést nyerünk a balinéz emberek hétköznapjaiba. Ha szerencsénk van, akkor bepillantást kapunk egy-egy ceremóniába, ahol díszes ruhákba öltözve, zenés, énekes felvonulások szemtanúi lehetünk.

5.nap: Utazunk Lovina-ra, a várva várt szállodába, ahol delfinekkel úszhatunk.

6-7.nap Pihenés, fürdőzés, strandolás és a környező nemzeti parkok, állat és növényvilág felfedezése fakultatív programok keretein belül.

8.nap: Mai napon utazunk a csodás Nusa Dua-i tengerpartra, közben lehetőség van megállni a Madár és hüllőparkban ill. a kézműveseknél, ahol a helyi batikolást és a gyönyörű arany és ezüstművesek munkáit csodálhatjuk meg.

9-13.nap: Most már csak a jól megérdemelt pihenés van hátra a sanuri tengerparton. Közben 2 egész napos szigettúrát (Észak és Kelet-Bali) beleraktunk a programba, mert ha Balira utaznak, ezt feltétlenül látniuk kell! Szálloda: Melia Bali and Villas*****+ családi szoba

14. nap Utolsó nap transzfer a repülőtérre, utazás haza

15. nap: Érkezés a bécsi repülőtérre

Igény esetén transzfer a bécsi repülőtérre.

Elhelyezés: családi szobában

Ellátás: reggeli

Privát programok privat-programok-magyar-idegenvezetessel.pdf.

Szállodák:

3 éj Ubud: Pertiwi Bisma1****

3 éj Lovina-Melka Dolphin Hotel Resort***

6 éj Nusa Dua-Melia Bali*****

Részvételi díj: lekérésre

Részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 360.000 Ft/család, sztronó-, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, fakultatív programok

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!