Bvlgary Hotel*****+

Képgaléria megtekintése:

Leírás: A Bulgari Resort a világ egyik legexkluzívabb helye. Valóságos jelképe a keleti trópusi egzotikumnak, amely egyesíti a lélegzetelállító szépséget az érintetlen természettel, ahol a kifinomult kortárs design találkozik a hagyományos balinéz formákkal olasz stílusban. A minőségi szolgáltatások mellett, 150 méter magasságból csodálhatja az Indiai - óceán szépségét!

Szobatípusok: A szálloda 59 óceánra néző luxus villából áll, mely mindegyike képviseli hagyományos balinéz és kortárst desingt olasz stílusban. Ez a luxus környezeet Antonio Citterio Patricia Viel és Partnerei által tervezett. A belső falak kézzel vágott vulkáni kövekkel és palimanan-nal díszítettek, míg az ablak - és ajtókeretek kifinomult bankiray (jávai mahagóni fából) készültek. A csodás szövetek, melyekkel ezeket a luxus szobákat dekorálták, helyi balinéz művészek és tervezők munkája.

Gyerekkedvezmény: hotelenként eltérő

Egyéb tudnivalók: A szállodáknál a hitelkártyáról depositot zárolnak. Ez az összeg szállodánként változó, kb. 100-150 USD/hét.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!