Búvároknak

Szeret Ön búvárkodni?

Van társaság akikkel együtt szoktak merülni? A búvárkodás mellett szeretné megismerni a kultúrát is, az indonéz szigetvilág kincsét?

Magyar szakképzett búvárkoktatóval várjuk Önöket Balira!

1.

Időpont: augusztus 14-28-ig

Éjszakák száma: 12

Részvételi díj: 476.000 Ft/fő

Program:

1.nap Indulás Bécsből 11.35-kor, 1 átszállással utazás Balira.

2.nap Érkezés 14.40-kor Bali repülőterére, majd transzfer Ubudba.

3.nap Pihenés, majomerdő és Ubud felfedezése, kézműves piac.

4.nap Fakultatív lehetőség: rafting és elefánt szafari

5.nap Utazás Tulambenbe, búvárkodás

6.nap Merülés Amed és Tulamben partjain

7.nap Kelet-Bali program a Tirtta Ganga királyi fürdőhöz, királyi palotához, a csoki és szappan manufaktúrához és utolsó állomásként a denevérbarlanghoz. Este érkezés a tengerparti szállodában

8.nap Pihenés, strandolás

9.nap Fakultatív lehetőség: delfinekkel úszás

10.nap Pihenés, strandolás, merülés

11.nap Fakultatív lehetőség: félnapos Tanah Lot sziklatemplom,Kecak tánccal

12.nap Pihenés, strandolás, merülés

13.nap Pihenés, strandolás

14.nap Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a 15.40-es járathoz, utazás haza

15.nap Érkezés 06.15-kor a bécsi repülőtérre

Részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegy
 • transzfer reptér-Ubud-Tulamben-tengerpart-reptér útvonalon magyar idegenvezetéssel
 • szálloda 3 éj Ubud Pertiwi Bisma1****, 2 éj Tulamben, Mimpi Resort***, 7 éj Sanur Beach**** vagy Grand Aston Bali****+ vagy Grand Mirage****+ hotelekben
 • reggeli
 • 2 egész napos szigettúra magyar idegenvezetéssel
 • programok során sofőr, légkondicionált autóbusz
 • főszezoni felár

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőtéri illeték kb.130.000 Ft
 • belépőjegyek
 • programok során étkezés
 • fakultatív programok
 • búvárkodás díja és oda a transzfer amikor a tengerparton van a szállás
 • betegség-, baleset-, poggyász és útlemondási biztosítás

2. CSAK BÚVÁRKODÁS:

BÚVÁRTÚRA BALIN 12 NAP / 10 merülés

Program:
1. Nap Érkezés, transzfer a reptérről egyenesen Amedbe (2.5 óra) kényelmes légkondis autóval/busszal. Szállás elfoglalása.

2. Nap 2 merülés Amedben partról besétálva. Lipah, Japán hajóroncs. egyszerű parti merülés, tökéletes hely a buvárfelszerelés kiprobálására és a kisúlyozásra, szép korallok sekélyben, szalag angolna bohóchalak és egyéb szirti halak társaságában.

1 merülés Japán hajóroncs- 4 km busz út, parti merülés. Maximum 9 m mélységben fekszik egy kb 20 méteres ismeretlen eredetű hajóroncs, színes korallokkal és halakkal ellepve, a merülés többi része a roncs mögött elterülő max 25 m mélységben fekvő csodás korall kertben folytatódik, ahol pygmy csikóhalat, levél skorpió halat és a környék legváltozatosabb és legegészségesebb koralljait találhatjuk.


3. Nap 2 merülés Tulambenben partról. Liberty hajóroncs. ) Tulamben - Liberty, Drop off - A híres Drop-off és Coral Garden merülőhelyek mellett egyértelműen a második világháborúban elsűllyedt 120 méteres Liberty nevű hajóroncs kínálja a legtöbb látnivalót.
Hólyagfejű papagájhalak, hatalmas magányos barrakudák és a napot elsötétítő makrélarajok teszik megunhatatlanná a vízalatti barangolást. A roncs, amely 3 és 28 méter közötti mélységben fekszik, kezdők és haladók számára egyaránt ideális merülési lehetőséget jelent.

4. Nap 2 merülés Nusa Penidan. Manta point, Crystal bay, vagy SD. Utazás 1 óra Padangbaiba, onnan speedboattal Nusa Penida szigethez kb 40 perc. Két merülés között könnyű ebéd a hajón. Bali leghíresebb
hajós merülőhelyei: Manta Point, Crystal Bay, , és további első osztályú vízalatti csodák várnak a búvárokra. Haladó búvároknak ajánlott merülések. Ebéd a hajón.

5. Nap túra a környéken scooterrel vagy autóval/busszal. Ha motorral: kirándulás Bangle vizeséshez, a Szent forrásokhoz, Bangle tradicionális faluhoz, naplemente Jemeluk öböl fölött stb, Ha autóval Tirta Gangga vizipalota, Ujung vizipalota, Tenganan tradicionális falu, White sand beach strandolás.

6. Nap 2 merülés Amedben jukung hajóval. Bunutan, Deep Blue, áramlásos merülések. kihajózás dzsukunggal (indonéz tradicionális halászhajó) A szomszédos öbölben, Bunutan merülőhelyen áramlásos szirtmerülés a program, ahol a két rezidens fehérfoltos szirti cápa már ismerősként üdvözli a búvárokat. Barrakudák és pink legyező korallok teszik igazán változatossá a vízalatti környezetet.
Deep Blue szintén áramlásos merülés,változatos vízalatti topográfiával és rengeteg szirti hallal.

7. Nap 2 merülés partról Tulamben közelében Kububan az új hajóroncson és a gyönyörű szirten parti merülés egy nemrégiben elsüllyesztett kb 80 méter hosszú hajóroncson, mély már most vonzza a tengeri elővilágot és azontúl rengeteg meglepetést tartogat a búvárok számára. Minimum 12, maximum 32 méter mélység. 2 merülés Kubu coral garden, szines koral szirt rengeteg szirti hallal és esetleges szirti capa látogatásával.. Alternativként merülhető a tulamben drop off, vagy coral garden, esetleg ha a társaság kiváncsi makro merülésre (nincs koral, csak homok, de rengeteg fura élőlény, pl béka hal, harlequin shrimp, mimic octopus..)

8. Nap túrával egybekötött költözés Ubudba, a művészetek centrumába. Útközben rizsföldeken és tradicionális falvakon át, kígyógyümölcs termelő vidéken át, Batur vulkán peremén ebéd, fűszerkerti séta, Tirta Empul szent forrás, Gunung Kawi sziklatemplom.

9. Nap reggel rafting az Ayun folyón. Délután vásárlás Ubudban egyénileg.

10. Nap utazas Kutara, útközben Tanah Lot templom a tengeren. Délután szabad program.

11. Nap délelőtt szabad program, délután túra Uluwatu templomhoz és néhány híres surfös beach-hez, este vacsora Jimbaramban, a halas éttermek egyikében. A vacsora egyénileg fizetendő.

12. Nap transzfer a reptérre.

- Búvárprogramok – 5 nap/10 merülés
- Bali programok – 4 nap

 • Helyi túra: Tirta Gangga (vizipalota), rizsterasz, Amlapura, Ujung (királyi vizipalota), Pasir Putih (fehér homokos strand), Tenganan (skanzen)...
 • Helyi túra alternativa: scooter motorokkal a környező falvakba motorzas, Bangle tradicionális falu, és vízesés, szent források és egyéb.. Csak ha a társaság gyakorlott motoros.
 • Vulkán túra ebéddel – Batur - egész napos program, busztranszferrel, ebéddel (benne van).A túra során megtekintjük a Besakih templomot, amely Bali szigetének egyik legszebb, és mindenképpen a legszentebb temploma. A balinézek „Anyatemploma” csodával határosmódon érintetlen maradt az 1963-as Agung vulkán kitörése során, amely több falut a földdel tett egyenlővé. Tovább haladva a kulturális felfedezések során, meglátogatjuk a Tirta Empulnevű templomot, amely természetes forrásával és elbűvölően változatos növényzetűkertjével teszi emlékezetessé a napot. Utána késői ebéd Kintamaniban, ahol a Batur vulkánra és a lábainál elterülő vulkanikus tóra nyíló fennséges látvány kíséretében élvezhetjük a helyi konyha áldásait. Gunung kawi sziklatemplom, fűszerkert az úton Ubud felé...
 • Reggel transzfer a rafting helyhez, Rafting 8-14 óráig, ebéddel, Ubud (kézműves dolgok vásárlása) Reggeli a szálláson, majd 8 óra körül egyórás utazás a raftingtúra színhelyére. Kezdők és a vadvíz régebbi szerelmesei számára egyaránt élvezhető a vadregényes tájon, 26 C fokos (!!) vadvízen tett félnapos túra. Délután Ubud és környékén mindenki élhet a vásárlási láznak, amely garantáltan megfertőz minden Balira látogatót.
 • Egyénileg: Ubud - majomerdő, ahol vadregényes környezetben lehet a civakodó, látogatókat körülugráló makákók között sétálni.
 • Uluwatu templom a 40 méteres sziklán, alatta a háborgó óceánnal.. Vadregényes surf beachek. Fergeteges vacsora a tengerparton Jimbaramban.

SZÁLLÁS. színvonalas, úszómedencés szállodákban, mely Balin Amed, Ubud, Kuta városaiban találhatók, kertre néző kétágyas szobákban.

Amed / Hidden Paradise Cottages www.hiddenparadise-bali.com/
Ubud / Nick’s Pension www.nickshotels-ubud.com/
Kuta / Seminyak Pelangi Bali Hotel www.pelangibali.com/

Vacsorázni 800 -1200 Ft/fő-nek megfelelő összegért kényelmesen tudunk a hotel éttermében. A környékben nem jellemző az éjszakai élet, a bár 11-ig van nyitva. A helyi ízekre éhezőknek ki lehet sétálni az út menti warung-okhoz helyi ételeket fogyasztani.

PROGRAM ÁRA:
BÚVÁR ÁR: 412.900 Ft/fő
KÍSERŐ ÁR: 275.900 Ft/fő

Ár tartalmazza: összes szállást reggelivel, összes transzportot, összes merülést palackkal, ólommal és helyi vezetővel, összes említett programot, belépőkkel, a merüléses napokon ebédet a buvároknak és ebédet az említett napokon.

Nem tartalmazza: a repülőjegyet Balira, az ebédeket és vacsorákat, borravalót a helyi segitőknek, az egyéb fakultatív programok árát.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!