Bemutatkozunk

Kedves utasunk, törzsutasunk, kedves leendő utasunk ill. ha csak érdeklődik az Indonéz szigetvilág iránt, köszöntjük oldalunkon!

Egyedi utazások, személyre szabva, az Ön igényei szerint! Ezt kínáljuk Mi!

Egy Bali nyaralás biztosan felejthetetlen élmény lesz Önnek is ha irodánkon keresztül foglalja le Bali utazását! Irodánk azzal a céllal jött létre, hogy az elmúlt több mint 10 év szakmai tapasztalatait az Ön egzotikus utazásának megszervezésében kamatoztassa. Személyes tapasztalatok alapján alakítottuk ki ajánlatainkat, figyelembe vége Utasaink igényeit. Bali SPECIALISTA irodaként célunk, hogy Balira utazni vágyó kedves érdeklődőket teljeskörűen kiszolgáljuk, minden információval ellássuk, ismerve a helyet, a szállodákat, a programokat.

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költség takarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Miért minket válasszon?

8 éve családi vállalkozásban utazási irodát működtetünk Bali szigetén, így mi várjuk Önt a repülőtéren, mi szervezzük a programokat és bármilyen felmerülő problémában azonnali kinti segítséget nyújtunk!

Kinti elérhetőségünk: +62 878 6260 5784

Címünk: Jalan bulvard no.9, perumahan balangan, jimbaran, kuta selatan, Bali, Indonézia


RÓLUNK

Honlapunkra találó utasaink álma egy Bali utazás, Ön is jó helyen jár, a bali online oldalon gyorsan, egyszerűen intézheti foglalásait. Bali last minute ajánlatok csak Önre várnak, melyek csak nálunk megtalálhatóak! Egzotikus esküvő Balin, legyen részesen Ön is ennek a felejthetetlen élménynek. A bali online oldalunk segítségével biztosan megtalálja Ön is a legjobb ajánlatainkat, ha egy egzotikus nászút az Ön álma, akkor jó helyen jár, mi megvalósítjuk. Nusa Dua Bali legkedveltebb üdülőhelye, valósítsa meg álmát és utazzon Balira még a héten, Bali szállások kedvező áron csak nálunk. A last minute utazások egyre népszerűbbek, keresse legjobb Bali ajánlatainkat. Minden pár álma nászút Balira, legyen Ön is közöttük! Nászút ötletek, nászutas ajánlatok csak nálunk, foglaljon még ma, hogy a legkedvezőbb ajánlattal tudjunk szolgálni. Esküvő Balin: valósítsa meg álmát, töltse élete nagy napját Balin.

Egy Bali nyaralás biztosan felejthetetlen élmény lesz Önnek is!Irodánk azzal a céllal jött létre, hogy az elmúlt több mint 10 év szakmai tapasztalatait az Ön utazásának megszervezésében kamatoztassa. Személyes tapasztalatok alapján alakítottuk ki ajánlatainkat, figyelembe vége Utasaink igényeit. Bali SPECIALISTA irodaként célunk, hogy Balira utazni vágyó kedves érdeklődőket teljeskörűen kiszolgáljuk, minden információval ellássuk, ismerve a helyet, a szállodákat, a programokat.

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költség takarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Érdeklődő vendégeinknek a kényelmesebb és időtakarékosabb e-mailben és telefonon (74/510-633 vagy 30/603-4272) történő ügyintézés és tanácsadás lehetőségét biztosítjuk minden nap 08.00-16.00 óráig.

Bízunk abban, hogy portálunkon megtalálja az Önnek tetsző szállást Balin, ehhez kellemes böngészést kívánunk.

Amennyiben mégsem találja kínálatunkban az Ön által keresett szálláshelyet, kérjük, írja meg elképzelését az info@balionline.hu e-mail címre és hamarosan konkrét ajánlattal jelentkezünk.

Általános utazási szerződés és adtkezelésinyilatkozat itt letölthető: 

analit-altalanos-utazasi-feltetelek_nyilatkozat_2018-07-01-tol.pdf

analit-hozzajarulo-nyilatkozat-adatkezeleshez.pdf

Munkatársaink:

Szintai Zsuzsanna, ügyvezető

Magamról: 1996-ban kezdődött az idegenforgalmi pályafutásom, a tanulmányaim és szakmai ismereteimet Budapesten szereztem.

Folyamatosan képeztem magam, repülőjegy helyfoglalási és kiállítási rendszereket magas fokon ismerem. Budapesten a Mercator Travelnél, az Abo-Abo Travelnél, majd később a Mercator Net Holiday/GSA World Hungary Irodavezetőjeként tovább gyarapítottam a megszerzett tudásomat. Bali a kedvenc helyem a világban.

A Kodolányi János Főiskolán szereztem diplomát Közgazdász Idegenforgalmi és Szálloda szakon.

Ahol jártam a világban:

Olaszország, Görögország, Németország, Franciaország, Anglia, Horvátország, Tunézia, Dubai, Egyiptom, Törökország, Thaiföld, Singapore, Egyesült Államok keleti és nyugati part és Florida, Hawaii szigetek, Tahiti, Bali


Keressen nyugodtan, állok rendelkezésre!

 

Várom ajánlatkérését!


Szintai Eszter

Én várom Önt Balin és gardírozom a kint létük alatt. Tőlem kérdezhetnek, naprakész információkkal szolgálok.

Kérdéseiket az info@balionline.hu email címre várom!

 

 

Ügyfélfogadás, tanácsadás
Utazási irodánk internetes értékesítéssel kínálja ajánlatait, miden nap 08.00-16.00 óráig, e-mailben vagy telefonon nyújtunk tanácsadást, információs szolgáltatást.
Minőség
A www.balionline.hu oldalon megbízható partnerek ajánlatait közvetítjük, de magunk is jól ismerjük Balit. Ajánlataink fotói és a leírások a valóságnak megfelelnek. Több évi korrekt együttműködésünk partnereinkkel a biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel ajánljuk a szállásokat, programokat. Idegenvezetőnk a helyszínen mindenben segít, ha probléma, kérdés felmerülne, segít a programok szervezésében, tájékozódásban.
Legjobb árak
Utazási irodánk internetes értékesítéssel kínálja ajánlatait, ezzel a stratégiával költségtakarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk Önnek. Tegyen próbát!
Komplett szolgáltatás
Minden levelezésünk e-mailben történik, Ön otthonról kényelmesen szervezheti nyaralását. Kérdéseire mindenkor szívesen válaszolunk e-mailben és telefonon is. Web-oldalunkon igyekszünk az Ön utazásához kapcsolódó minden információt megadni és ezzel az utazási előkészületeket még könnyebbé tenni.

Repülőjegy árakban a világ összes légitársaságára a legkedvezőbb árakon ajánlunk repülőjegyet. Álljon meg Singapore-ba, Hong Kong-ba, megszervezzük Önnek 2-3 éjszakás megállását!
Biztonság
Irodánk Magyarországon bejegyzett utazási iroda, bejegyzési engedély száma: U-001066. Utaztatással 1991 óta foglalkozunk, ezzel is bizonyítva, hogy megbízható irodaként szolgáljuk ki Önt. Érdeklődő vendégeinket minden esetben úgy tekintjük, mintha közvetlenül az utazási irodában szerveznénk az útját, mintha a saját utunkat szerveznénk!
Adatvédelem
Az érdeklődések és foglalások során hozzánk eljuttatott személyes adatainak védelme számunkra nagyon fontos. Kötelezzük magunkat arra, hogy harmadik személynek nem adjuk azokat tovább, valamint minden adatvédelmi szabályt magunkra nézve kötelező érvényűnek tekintünk.
Analit Utazásszervező Kft.
Alapítva: 1991
Ügyvezető: Csillagné Szintai Zsuzsanna
Bank: Unicredit Bank
Forint számla száma: 10918001-00000069-56320005
Utazási irodai engedély száma: U-001066
Adószám: 10633845-2-17
Cégjegyzék szám: CG: 17-09-009570
Engedély: U-001066
Székhely: 7121 Szálka, Kossuth u 27.
Fiókiroda: 7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Tel: 74/510-633, 30/603-4272
info@balionline.hu, foglalas@balionline.hu