Bali körutazások 2017

IGAZI FELTÖLTŐDÉS! UBUD tengerparti pihenés

Körutazások magyar idegenvezetéssel:

Indulási időpont:

2017. október 15 - 28 / 11 éj

Program:

1.nap: Indulás Bécsből

2.nap: Érkezés Balira, majd transzfer Ubudba, a Tjampuhan Hotel-be, amely Ubud szívében található hangulatos hotel, a közelben éttermek, üzletek, a Majomerdő.

3.nap: Másnap pihenés Ubudban, a spirituális művészváros felfedezése egyénileg, kézműves piac, majomerdő, sétálás, feltöltődés akár jógázási lehetőséggel.

4.nap: A mai nap kiscsoportos utazás keretében felfedezzük Bali középső részét, megnézzük a híres rizsteraszokat, a vulkánt, a fűszer és növénykertet és betekintést nyerünk a balinéz emberek hétköznapjaiba. Ha szerencsénk van, akkor bepillantást kapunk egy-egy ceremóniába, ahol díszes ruhákba öltözve, zenés, énekes felvonulások szemtanúi lehetünk.

5.nap: Mai napon utazunk a tengerpartra, közben lehetőség van megállni a Madár és hüllőparkba ill. a kézműveseknél, ahol a helyi batikolást és a gyönyörű arany és ezüsművesek munkáit csodálhatjuk meg.

6-10.nap: Most már csak a jól megérdemelt pihenés van hátra a sanuri tengerparton. Közben 2 egész napos szigettúrát (Észak és Kelet-Bali) belerekatunka  programba, mert ha Balira utazol, ezt feltétlenül látnod kell! Szálloda: Mercure Resort**** vagy Melia Bali and Villas*****

Utolsó nap transzfer a repülőtérre, utazás haza

 

Igény esetén transzfer a bécsi repülőtérre.

Elhelyezés: kétágyas szobában

Ellátás: reggeli

 

Részvételi díjak:

 

4 éj Ubud + 7 éj tengerpart:

529.900 Ft/fő  Mercure Resort Sanur****

603.900 Ft/fő  Melia Bali and Villas*****, Nusa Dua

Az ár tartalmazza: repülőjegy bécsi indulással, repülőtéri illeték, szállás, reggeli, a transzferek Balin, helyi magyar idegenvezetés, 3 szigettúra, főszezoni felárak.

privat-programok-magyar-idegenvezetessel.pdf

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!