12 éj körút Balin!

2éj Kuta, 3éj Ubud, 3éj Lovina, 4éj Sanur


Egy olyan körutazásra invitáljuk, amely során bemutatjuk Önnek Bali szigetét. ez fantasztikus és egyedüli Bali körutazás alkalmával minden fontos állomást érintünk, így teljeskörü, átfogó képet kap a szigetről.


Részvételi díj: 459.900 Ft/fő

Ár tartalmazza:

 • 12 éj szállás reggelivel
 • Reptéri transzfereket
 • A kirándulások alatt légkondicionált autó, tapasztalt helyi sofőrrel, üzemanyaggal
 • részletes magyar nyelvű leírást a programokról
 • Belépő a Madár és hüllőparkba
 • Elefánt park és Rafting, transzferrel
 • Snorkerling teljes felszerelést
 • Interaktív játék delfinekkel, transzferrel
 • 4 egésznapos és 1 félnapos kirándulást
 • parkoló díjak
 • magyar idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • az étkezéseket a programok alatt
 • esetleges adományokat a templomoknál
 • Trunyan faluban a csónak ára
 • Palackos merülés ára
 • belépőjegyek
 • útlemondási és betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
 • repülőjegy és illeték

Program:

1.nap megérkezés Balira, transzfer a The Patra Jasa Bali**** hotelbe

2.nap találkozó a hotelban, programok megbeszélése, pihenés, strandolás

3.nap kicsekkolás a hotelból és Ubud felé vesszük az irányt, Megállunk a Bali hüllő és Madárparkban, ahol megtekinthetjük Indonézia hihetetlenül gazdag madárvilágának nagy részét, megismerkedhetünk a híres komodoi sárkánnyal és az Indonéziában megtalálható hüllőfajtákkal. Útközben megismerkedünk a Híres balinéz kézművesekkel, egy -két műhelybe is bekérezkedhetünk, hogy lássuk miként készülnek a híres balinéz fafaragások , kőfaragások vagy bepillantást nyerhetünk a batik mesterségbe.
Ezután az ubudi majomerdőbe megyünk ahol a szelíd bár csintalan, de mindenképpen vicces bali -makákokkal találkozunk akik egy hihetetlen trópusi erdőben élnek Ubud városka közepében, az erdő mélyén egy hatalmas banyan fa alatt találjuk a város egyik halotti templomát is.
Ezután elfoglaljuk szállásunkat Ubud egyik családias hangulatú, rizsteraszokkal övezett kis hotelében.  

4. nap Ezt a napot érdemes Ubud felfedezésével tölteni, feltétlenül látogassanak el a híres ubudi kézműves piacra, vagy az Antonio Blanco
múzeumba, Udud Bali sziget művészeti központja, szűk utcácskák, rizsteraszok, templomok, szentélyek, festőművészek, kézművesek, bazár és számtalan kézműves termékeket árusító bolt, kávézók és a helyi specialitást a Bali sült kacsát kínáló éttermek adják ubud városka utánozhatalan hangulatát.

5.nap Látogatás a Bali-elefánt parkba, Teszünk egy sétát az elefánt hátán a rízsteraszok mellett, erdőn és falun keresztül. Lehetőség van az elefántokkal fényképezkedni, etetni őket, rendkívül barátságos, kedves állatok.
A nap folytatása egy 2-es erősségű rafting az Ayung folyón. 9 km csónakázás a jungelben, vízesésekkel, trópusi madarakkal, ha szerencsénk van akár majmokat is láthatunk (itt élnek vadon a fekete-makákók). Ez a program nem veszélyes, 6 éves kortól részt lehet venni rajta és úszástudás sem feltétele a részvételnek.( természetesen bukósisak és mellény viselete kötelező ). Ezt a 9 km szakaszt 2 óra alatt tesszük meg, ezután lehetőség van zuhanyzásra, átöltözésre, biztosítanak sampont ,tusfürdőt, törölközőt is. A nap egy finom késői-ebéddel zárul egy nagyon szép erdei-étteremben.
A csónakban van vízhatlan táska, ezért ne felejtsenek el fényképezőgépet hozni magukkal!!!
A program után (körülbelül 4 órakor) visszatérés az Ubudi szállásra.

6.nap Reggel kicsekkolás az ubudi szállásról és a batur vulkán felé vesszük az irányt, az első megállónk Tegalalang rizsteraszai lesznek. Ezután Gunung Kawi XI. századi sziklatemplomát nézzük meg. A templomhoz vezető ösvény is csodálatos rizsteraszok közt vezet.
Innen nem messze találjuk Tampaksiring falu híres templomát a Tirta Empult, amit szent forrás templomnak is hívnak. Zarándokhelyként látogatják a balinéz hindu emberek, hogy megtisztuló fürdőt vegyenek a szent vízben.
Következő állomásunk egy fűszerkert lesz, ahol megkóstolhatjuk a helyi kávé-,tea- és kakaókülönlegességeket, mindezt jungel kilátással. Megismerkedhetünk a helyi fűszernövényekkel és gyümölcsökkel, és nem utolsó sorban a világhírű Luwak kávéval (cibetmacska kávé), melyet a világ legdrágább és legkülönlegesebb kávéjaként tartanak számon!
Innen rövid autózás után megérkezünk a 1717 méter magas, ma is aktív Batur vulkánhoz és a Batur tóhoz. Itt lehetőség van egy finom ebéd elköltésére.
A Batur tó túlsó, csak csónakkal megközelíthető oldalán van a híres Trunyan falu, ami egyedi temetkezési szokásáról ismert (nemrég dokumentum filmet vetítettek a National Geographic-on Trunyan faluról). Itt a falubéliek egy hatalmas fa (Taru menyan a neve, a falu is ennek a rövidítéséről kapta a nevét) föld felett kúszó gyökerére fektetik a halottakat, a fa napok alatt kiszívja a testekből a nedvességet és mumifikálódnak, sőt a fa elszívja a kellemetlen szagokat is. A temetőbe csónakkal lehet bejutni. A csónakért 2 fő esetén 300 ezer, 4 fő esetén 400 ezer rupiát lell fizetni.
Különleges látvány és a legkevésbé sem borzasztó, bár első hallásra talán annak tűnhet. Mire erre a programra kerül a sor az utasok megismerkednek a hinduk szokásaival és halálhoz való hozzáállásával, ami nagyon eltér az európaitól.
Ide csak az utasok külön kérésére látogatunk el.
Ez volt túránk utolsó programja, Lovina beach felé vesszük az irányt, ahol az éjszakát fogjuk tölteni.

7.nap Lovinából ellátogatunk a kb 1 órányi autó útra lévő Bedugul faluba, az úton megállunk egy kilátónál, ahol a Buyan és a Tambligan ikertavakra van festői kilátás.
Bedugul faluban találjuk a Bratan tónál a híres úszó templomot (Ulun danau bratan) , amelyet a tavak és tengerek istenőjének Dewi danaunak szenteltek.
Bedugul faluban van lehetőség ebédelni is.
Ezután elmegyünk a híres Candi kuning Zöldség és gyümölcspiacra, ahol a legfrissebb helyi áruból válogathatunk. Alkudni kötelező!!!
Ezután visszatérünk Lovinába és elmegyünk a közeli Banjar faluban található erdővel körülvett termálfürdőbe. A víz jótékony hatással van az izületekre! Fürdőruhát kell hozni erre a programra!
Szintén Banjarban található Bali legnagyobb buddhista temploma a Brahma vihara. Itt zárjuk a napot, ezután vacsora a szállodában vagy a közeli éttermek egyikében.

8.nap Ezt a napot főleg pihenéssel töltjük, de feltétlenül el kell látogatnunk egy közeli vízeséshez és megmártózni a hideg kristálytiszta vízben, ha az utasoknak van kedvük elmehetünk egy közelben lakó kedves balinéz családhoz, megkóstolhatjuk az igazi balinéz konyhát vagy a helyi pálmapárlatot az Arakot. Bepillanthatunk a balinézek mindennapi életébe!

9. nap kicsekkolás a lovinai szállásról és kelet felé vesszük az irányt. Első megállónk Amed falu. Amed partjainál lehetőség van megismerkedni a tengeri élővilággal snorkerlingezés vagy palackos merülés formájában , mindezt magyar ,tapasztalt búvároktatóval.
Amed az egyik leghíresebb merülőhely, megszámlálhatatlan színes halfajtákkal, korallokkal és a tenger fenekén pihenő háborús hajóroncsokkal, ami az évek során a tengeri növények és állatok lakhelyévé váltak.
Innen továbbvezet utunk a Tirta Gangga nevű királyi fürdőhöz, ahol szökőkutak , szobrok és hatalmas koi-pontyok társaságában alkalmunk lesz a vízen sétálni.:)Ezt a hihetetlenül szép tavat és kertet a Karangasem megyei király építette feleségeinek fürdőhelyül. Ezután Ujung faluba látogatunk el, ahol az előbb említett király vízen úszó palotáját nézzük meg, felsétálunk egy kilátóba ,ahonnan tökéletesen látszik a tenger,hegyek, tavak és az ember építette palota összhangja. A látvány felejthetetlen lesz!!!!
Innen dél felé vesszük az irányt , a program utolsó állomása egy tengerparti pálmafaliget közepén található csokoládé és szappan műhely. Itt természetes alapanyagokból készül a csoki és a szappan, mindenféle vegyszertől mentesen. Kóstolási és vásárlási lehetőség is lesz itt. Ezen a helyen úgy érezzük magunkat mintha egy mesébe csöppentünk volna, a tulajdonos maga tervezte és építette házikóival, a kertel, az óriás hintával (bátrak feltétlenül próbálják ki) és a fekete homokos tengerparttal.
Innen a Sanur-i szálláshelyre megyünk.

10.nap Reggeli után rögtön indulunk a Sanur partjainál található delfinközpontba, itt lehetőségünk van a tengerben a delfinekkel játszani. Az itt élő delfinek rendkívül barátságosak, kedvesek. A tengerben élnek egy számukra lekerített helyen. A program 45 perces, ezután lehetőség van a helyszínen lezuhanyozni. Ez az egyik kedvenc program, felejthetetlen élmény lesz! (terhes kismamák csak nézőként vehetnek részt)
Ezután ellátogatunk nyugat Bali híres sziklatemplomához Tanah lot- hoz. A XVII. században épült sziklatemplom Bali kihagyhatatlan látnivalói közé tartozik, a kb 50 méterre a parttól egy szikla tetején álló templom található, amely alatt egy édesvízi forrás fakad. Ha a tengervíz alacsonyabb, bemehetünk a forrás barlangjába ahol a helyi hindu papok megáldanak minket a szent vízzel. Ez méltó befejezése Bali körutunknak!!!

11.nap Pihenés, strandolás

12.nap pihenés, strandolás, vásárlási lehetőség

13.nap transzfer a repülőtérre, hazautazás

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot tőlünk az űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Honnan értesült ajánlatainkról?:
Mekkora összeget szánok rá személyenként? (Ezt azért fontos tudnunk, hogy ennek függvényében tudjuk a legmegfelelőbb ajánlatot küldeni Önnek) *:
Létszám:
Mikor szeretnék utazni és mennyi időre?:
Melyik utazás érdekel?:
Bővebb megjegyzés:
Telefon *:
Email *:
Volt-e az előző utazás alkalmával bármilyen negatív élménye?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!